Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

27 November 2016

Our Dates ☺☺☺❤❤madi azyu

  1st time jumpa raya aidilfitri pertama 2004, kalo kira pjumpaan pertama sebenarnya kami dah lama, masa zaman skolah rendah kami satu group ms pemilihan hoki daerah, i x brape kenal mr.sweety yg mana satu..so,x kira lah d zmn itu😂😂
  1st time dating raya aidilfitri 2005, Bfore dat penahla dating,tapi dating ramai2,geng2 dia n adik2 join skali g berkaraoke n makan2..
Ber Bf/Gf Dis 2005 tu pun dgn bersyarat.berboipren/gelpren dalam talian je sbb kami sorang duk Ganu sorang duk Jb. Jumpe pun boleh bilang ngan jari je sbbnye bila balik Ganu cuti 2,3ari je.jumpa g mkn skali dua je tu pun skjap2,nk borak lama2 pun x sempat.. Tapi..adalah skit masalah dlm hubungan kami. Akhirnya Betul2 terima dan serius ngan mr.sweety ni APRIL 2006. Lepas tu awal MEI 2006 letak jawatan d JB permintaan dr mr.sweety n mak..balik Ganu,Keje d Ganu..
  AUGUST 2006 kami bertunang dan MEI 2007 kami pun berkahwin.. So begitulah perjalanan hubungan kami.. Dalam sepanjang perkenalan kami,kami bercinta dengan orang lain dulu,lepas broke up dgn pasangan memasing,tak lama lepas tu Allah titipkan psahabatan kami menjadi satu prasaan cinta. Terbuka hati utk menerima seadanya, sama2 belajar dr kesilapan sbelum ni,sama belajar berubah sebelum mneruskan hubungan ini..
  Inilah perjalanan jodoh kami untuk masa ini.. Akan datang kami xtau sebabnya manusia kan selalu berubah,cuma kami berusaha untuk kekalkan n tambahkan kasihsyg,cinta dan kebahagiaan hingga ke akhir hayat kami.. Kami berharap dan sentiasa berdoa moga Allah kekalkan jodoh kami hingga ke jannahNya insha allah..aamiin..

 Smenjak kau HADIr dlm hidupku..tiada lg keresahan,kau MENGETUK pintu hatiku,tanpa ku sedari telah ku izinkan,..Kau yang bnama cinta,kau yg mberi rasa,Kau yg ILHAMkan BAHAGIA hingga aku rasa INDAH..

#semoga_Allah_panjangkan_jodoh_kami_dunia_akhirat
#inshaallah_aamiin
#jodohpertemuanditanganAllah


0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails