Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

18 November 2015

Result tahun 1 Ahmad Akhtar Iman

Result utk exam akhir taun akhtar iman,hmm.. takpela akhtar iman tak dapat tempat 1-3, yang penting akhtar iman sdh berusaha,tu pun ibu yg paksa suh study balik apa yg cikgu ajar,kalo ibu x paksa,x marah mungkin lagi teruk keputusan ni tauuu n mujur abah buzy2 pun balik keje penat2, mesti tnye psl akhtar iman,ajar akhtar iman.kalo abah x ajar akhtar iman pun tentu teruk jgk result akhtar iman.. moral of d bebelan, nak result terbaik kena ulangkaji subjek2,math kena slalu training, usaha,usaha,usaha! solat jgn tggal,lps solat doa pd Allah moga berjaya dunia akhirat.jgn byk main! itu je.. utk tahun depan make sure buat yg terbaik, ibu harap sgt akhtar iman jadi contoh pd adik2 akhtar iman,ok?  Akhtar iman kena malu tau,kwn2 perempuan akhtar iman dpt tempat pertama sampai ke tiga.. taun dpn usaha lebih lagi. Insha allah ade rezki utkmu.. 



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails