Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

14 June 2012

Last skul holiday!!!

Mggu ni x blik..mr.sweetheart koje..tp ptg blik awal..lps asar 2ari bturut2 p pantai teluk kalong..jumaat mmg plan nk p,sabtu ingt nk g kat lain tp bcoz of jln jemmm,maklumlah aritu last cuti skola, ramai dh bpusu2 blik ke kl,..jd xnak mnyibukkan diri tlibat dlm kesesakan plak..nak xnak p je la rehat2 kat pantai teluk kalong skali lg ari sabtu tu...lgpun akhtar iman nk main buai sgt..







School holiday ii..

1hb,2hb jun majlis kawen sanak saudara..mggu ni mggu mkn ns myk! 1hb ank spupu sblh mr.sweetheart kawen,2hb my aunty a.k.a abah's c'sin(wlupun muda dari sy,sy ttp pggil aunty..jgn mare aunty ja yep) n my csin wedding..huhu..xsempat amik gmbo byk2..layan baby je..tu pun dpt amik 1kping 2 dlm 2mjlis je... 1hb lps asar p jln2 kat pantai teluk ketapang.yg pnting dpt mkn sotong celup tepung,akhtar iman dpt main wau..kul 7pm bru btolak blik..







School holiday!! Our Hepi 5th anniversary!!

Start 25hb mei dh ramai blik kg,almaklumla cuti skolah n musim kawen..tmasukla kami sfamily..wlupun ank2 xskolah ag dh mjadi kbiasaan mula start cuti,time cuti skolahla bleh jumpe ank2 sdare n family bkumpul..time ni jgkla musim org kawen..hihi (kami pun kawen time cuti skolah jgk..hihi)..
25hb bru ni my adik si eno kawen..24hb dah gerak ke kl..25hb mjadi memori indah bg dia,dah jd bini org dah..ptg kami tpaksa gerak blik coz spupu plak nikah 26hb..so xsempat tgk majlis kawen eno 26hb,jadual majlis dia dr pg sampai mlm,x sempat lor..tp pe2pun yg penting majlis nikah d utamakan..
Sampai kmmn kul 12am,yg lain trus blik k.trg,mr.sweetheart dh kletihan,jd majlis nikah sepupu xdpt p n esoknye mr.sweetheart dh keje..jd 26hb tu time rehat kami sfamily..
26hb tu jgk ari annvsary kami yg ke5..pg2 lg mr. sweetheart dah wish annvsry..senyum memanjang je... Dlm kul 10am mr.sweetheart ajak g shopping. I pe lagi bsiap2 lor..dlm kete dia, tnye psl hp sgsii..dlm hati "pehal plak asyik tnye soklan tu je" mmg nak pun,nape abg nk beli ke?,dia tnye ag "nak sii jgk?xnk yg lain?" i.."nak tgk je dlu..bkenan yg note ngan sii je" dia tnye lagi "dh mmg xnk yg lain?" i jwb nada bgurau "kalo ade s4 nk s4,S5 pun ok jgk tp xtau taun bila akn kuar..hehehe"..dia cuma wat muka dek je...lps shopping,dia ajak g survey hp..pegi je la,ingt nk survey je,..then tetiba je mlekat kt booth samsung,bcoz of tlalu excited maka mr.sweetheart pun kata dia nk,lps borak2 maka tjdla pbelian scr sah ant mr.sweetheart dgn pniaga itu..me?tsenyum mmanjang..kate sweetheart "xde lgu patah ati lg,senyum sampai tlinga ye yang" i...kikikiki dh tlebih dr tlinga dh..tu la mr.sweetheart,aro n zuki nyanyi lgu tu,sbb...rahsia..hihihi.. Cont...bila dh sah pbelian scr hormatnye mr.sweetheart say sbg adiah tuk ku..sukeeeeeenye sampai dh ilang slera mkn skejap..kikiki.." time kasih bang,syg abg!" ni adiah hp yg ke2 dr dia..1st dlu ms taun ptama pkahwinan,tp dia bg time besday dia..ni kira hp yg ke 2 sempena annversary..tp sblm ni dia ade beli jgk hp tp time tu bukan sambut pe2 pun.. Maknanya dh 4 dia penah bg hp.2msih lg guna,1 bg adik ipar guna dlu,1 ag dh rosak,syg nk jual n xkan jual kot.. adiah dia plak x bg pe2pun taun ni..huhu..xtau nk bg pe,sume dia dh de..
Tp taun2 lps mmg x lupa..insyaallah hrp2 my besday nnt turn i plak adiahkn something tuk mr.sweetheart..hihihi..terme kasih mr.sweetsweetsweetHeart!!!!.
LPas dpt adiah tu,kami trus balik brehat kat umah...
P/s:Ya Allah,Kau kekalkanlah jodoh kami hingga ke akhir hayat kami n sehingga btemu lg d syurgaMu...Kau jdkanlah kami antara hamba2Mu yg soleh..
Makbulkanlah doa hambaMu ini..amin,...



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails