Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

16 February 2012

Ampunilah hambaMu ini...Paling yang aku takuti bukanlah DOSA yang mengalir kerana sesungguhnya aku masih diberi PELUANG untuk BERUBAH dan BERTAUBAT kepadaNya..dan KESEMPATAN itu tidak akan aku LEPASKAN..

TETAPI..yang paling aku TAKUTI adalah apabila aku berdiri di hadapan Allah tetapi AMALANKU kosong seperti DEBU BERTERBANGAN..tiada apa yang boleh MEMBANTUKU ketika itu dan aku berseorangan menunggu masa untuk DICAMPAKKAN ke dalam NERAKANYA..Allah..

Wahai sahabat kesayanganku sekalian..elakkan RIAK dalam dirimu, biar orang tak tahu amalan baik apa kita buat..jangan buat banyak amalan baik, tapi untuk MENUNJUK-NUNJUK..jika riak dan menunjuk-nunjuk atau nak BERBANGGA dan minta DIPUJI, maka jadilah amalan itu seperti DEBU BERTERBANGAN (Rujuk Surah al-Furqan : 23 )

sumber: fb LSIWS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails