Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

18 January 2012

SuDOkU GaMEs

SudOkU... 1 of my FaV. games!..hehe... n now dh bjangkit kat mr.sweetheart plak! dia pun naik ketagih nk main,slalu nk brebut buku ngan dia n slalu je nk cabar kite.,nyesal plak ajar dia main..hihi.. Awal2 kawen dlu,i siap beli buku tuk dia 1 n utk i satu,ajar dr pertama (easy punyer) sampaila yg ke 3(killer punyer).. pic kat bwh ni buku last kitorang main stelah mhabiskn 4,5 buah buku2 sudoku yg lain.. GiLer keTagih!!!! dsbbkan i org yg byk ms tluang,jd i lah yg byk main n mcompletekn stiap cabrn sudoku ni..hihii ..
aCtually start giler main sudoku ni thun 2004,time tu keje kat JB (JDamai)..slalu beli paper The SUN.. dlm paper tu ade je peraduan teka silangkata n sudoku games..start pd tu la minat main sudoku,blajar dr paper tu je.. stiap kali kalo x leh nk completekn,simpan dlu..sampaila btimbun2 susunan sudoku,ade waktu tluang je,weekend kalo x kuar ke mane2 time tu la duk bilik main sudoku.. xpun,kalo xde keje kat ofis..hihi..  pastu beli buku sudoku games sampaila melarat until now.. ade sorang lg dh pandai main sudoku, lisa hasil dr didikn i..hihi..skrg x taula dia dh lupa ke x lagi dh..;) .. pcayalah,kalo sape2 yg minat main sudoku ni cfirm jd ketagih punyer!!


ni buku last yg i dah completekan mggu lps..Tggu ms nk g kedai buku cr SudOkU books..
p/s: kalo tension2 best main sudoku tau tak..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails