Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

12 January 2012

InjecTioN for 3 moNthS


Malam tadi g klinik lagi coz baby perlu di inject 4 d age of 3 months.. ibu plak rs cuak..hihi.. spatutnye last week dh kena tp Bcoz baby is not well kenala postponed ke mggu ni.. kalo diikutkan arini baby x sihat jugAk coz he still KenA flu n cough..tp nak x nak he should B injected juGek....huhu.. xpela dik... 
Bila sampai Turn name baby 'Ahmad Ayman Muslim' dpanggil,kami masuk..pas borak2 ngan doktor,dh sampai ms nk kena inject..huhu.. 
Alhamdulillah anak ibu ni kuat,tahan sakit..x nangis pun!!! GUD BOY!!!
pastu g amik ubt demam,takut2 kena demam esokkannye...


Credit 2 Ahmad Akhtar Iman coz amik dis pic..hihihi..time ni tggu turn,baby sedang tido...

Arini check suhu baby..37.6..baby demam,lps mandi trus bagi baby mkn ubat..hmm..tgk keadaan dia mcm aktif je.. cuma s usual la, asyik ngamuk je... now dia sedang zzzzzzzzzzzzzzz.....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails