Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

14 June 2012

Last skul holiday!!!

Mggu ni x blik..mr.sweetheart koje..tp ptg blik awal..lps asar 2ari bturut2 p pantai teluk kalong..jumaat mmg plan nk p,sabtu ingt nk g kat lain tp bcoz of jln jemmm,maklumlah aritu last cuti skola, ramai dh bpusu2 blik ke kl,..jd xnak mnyibukkan diri tlibat dlm kesesakan plak..nak xnak p je la rehat2 kat pantai teluk kalong skali lg ari sabtu tu...lgpun akhtar iman nk main buai sgt..







0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails