Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

19 August 2011

aktiviti: Bbuka puase...

Semalam aktiviti bbuka puase bsama kwn rapat sy (salliati) merangkak bini geng baik sy n mr.sweetheart; apek..Dah lama plan nak buka bsama..last2 dpt jgk buka bsama. @ d same time mr.sweetheart bbuka puase bsama geng2 bola..tu yg amik pluang bdua2an ngan sal tu..hehe.. Yang penting "bujang sekejap"..kihkihkih....

hmm...kami buka puase kat ming star hotel.. lps bbuka je ajak sal g secret recipe sbb dlm kepala ni asyik duk tringat blueberry cheese cake n choc chip walnut je..nak xnak kena beli jgk,actually "org dalam wat pmintaan nih"hhuhu.. akhirnya dpt jgk mkn.. lps tapau cake kami bhenti solat kat masjid puteh,then g kedai baju jap,then lepak kat batu buruk sambil mkn cake...then balik...... bwk balik choc chip walnut utk mr.sweetheart (bg mkn mr.sweetheart n akhtar iman separuh je,sparuh lg utk "org kat dlm perut ni" hehehe)..
pe2pun puas ati dah......heheheeheee



ni sal punye menu bbuka puasa...


ini i punya menu bbuka puase..skit je mkn..xbyk pun..hehe
nasi tomato,sushi(xpuas ati mkn sbb pilihan x byk...),bubur jagung n buah2an skit...erk..alhamdulillah..knyang...


Align Centre
my fav: choc chip walnut....


n.... blueberry cheese cake....

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails