Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

14 March 2011

Alhamdulillah!!!


alhamdulillah,dlm sehari 2 ni i was getting healthy.....pening2 tu ade lagi,tp kalo pening teramat tu la sampai sume keje x leh buat.. thnks 2 mr sweetheart coz sepanjng masa 'x sihat' ni sume keje umah mr sweetheart yg buat tmasukla my mkn pakai..:).. cuma kemas umah je la failed! hehe..tp bab2 masak mr sweetheart mmg terror!! azyu mhargainya bang..hehe..wat ms skrg ni jarang masak sbb bau bawang2 pun dh jadi pening kpale..baunye pun dh rs nak muntah..dats y wat ms ni kalo nak msak,cuma masak yg ringan2 je,tak pun mr.sweetheart yg buat sume...

hmm..smlm first time mkn daging kancil goreng,mmg sedap! hingga mjilat jari!! dapat katne daging kancil?!! sbnrnya camni,pada suatu petang yg redup..tetiba telefon bbunyi...
" ello.tgh wat pe yang?"...
"tgh tgk tv sAMbil baring2 lor bang"...
"yang,nak makn daging kancil x?"...
"daging kancil?"...(tgh fikir mcmane rupa daging kancil..).."hmm bleh jgk,sedap ke bang"
"ntah,abg pun x penah rasa,kalo azyu xnak, abg nak bagi kat abg jang"
"nak la,nak try rasa..."
"ok yang"...

smpai umah......
" ni dia daging kancil yang"
"ni ke? lor,ingat dah masak......"
"nak msk pe ek yang"
"ala,goreng je lor"
"k,abg nak bersihkan dlu daging ni,kita mkn byk ni dlu.kan byk2 x abis"..
"hmmm..."

lps mr sweetheart siap2 bersih n letak kunyit then dia pun goreng...
dh siap sume mr sweetheart ajak rasa..

"sedapnya bang!"
"a'aah..sedapla plak..hehe..rugi plak goreng skit.." (sama2 gelak)
"esok abg goreng ag neh"
"ok2..hehe... thnks bang.sedap..."

hmm.. mmg sedap sangat,smlm mmg x puas g mkn..hehe..



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails