Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

06 February 2011

cuti2 Ry Cina...

Blik kg xde plan ke mana2 sbb keadaan x mngizinkan,ada time ok,ok..bila time pening2 n nak muntah2 tpaksela baring2..start ptg smlm blik dr majlis kwen member lama,bdan dan start rs lain,x sedap bdn,pening2 je..ni baru je mggu ke-6..mgkin dh start mai slowly..mggu ke-7 x taula camne,harap2 alahan ni jgnla teruk mcm time ngandungkan akhtar iman dlu...ptg lps asar ingt nak balik kemaman,tp cancelled coz ptg tu masih pnas,plak tu dh nampak cam jln jam je..tukar plan p amik2 angin kat masjid trapung... ni je la,balik cuti amik angin pantai,plak tu time ni mak jogging kat cni....


amik angin ptg khamis ngn auntie lisa nya..............





amik angin petang sabtu.....

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails