Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

14 December 2010

FOR THE REST OF MY LIFE_2



akhirnya dapat jgk buat video ni!! alhamdulillah... ni Bcoz mr.hubby suka sgt dgr lagu ni..kejap2 lagu ni,kejap2 lagu ni...katanya lagu ni dedicate to me..aku pun sama jwb dedicate dis song juz for him too!!! harap2 xbrubah la sampai akhir hayat.sume org mahukan yg tbaik dlm khidupan kan,sume tu atas urusan Allah..yg penting skrg hati ini tetap padanya..insyaallah..

actually kitorang sama je..dari ke ayah,ibu sampaila ke anak...hmm..akhtar iman kalo dgr je lagu2 maher zain mulalah nak nyanyi,samalah ngan abahnya... kami ni peminat setia Maher Zain..sume lagu2nya kami suke..stiap kali kalo dlm pjalanan balik kg,or blk kmmn we all dgr lagu maher zain..x puas dgr..siap bleh hafal lg lyrics..kihkihkih.. Maher zain punya lyrics betul2 mnyentuh perasaan n buat kita rs "insaf n sedar diri" Kita ni siapa,Hidup d muka bumi ni utk ape,n d most important thing is sume ini adalah untuk Allah..Tuhan yg mciptakan kita.. Ada lagi masa utk kita btaubat selagi matahari xterbit dr barat,n slagi kita ade pluang tu.. (nasihat utk dr sendr juga)...jd,try bykkan beramal untuk bekalan ke sana nanti yg bleh mbantu kita..insyaallah...

Ni actually my first testing tuk wat video through Utube...alhamdulillah , menjadi akhirnya..next time bleh wat lg..hihihi..

Btw,relaxs2kan diri sambil melayan dis video...hihihi..;)


Note: video ni saje je buat unlisted d youtube,so melalui blog ni je bleh tgk trus 2 youtube.. xleh letak kat public d youtube coz ni juz for me n my sweetheart je...;).. lgpun kami ni bukn artis! ngeh ngeh ngeh!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails