Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

26 May 2010

Happy Wedding Anniversary

2day is our wedding annvsry.. Smoga Allah perkenankan doa kami..amin...
tepat kul 12 tetiba je aku dikejutkan dgn bunyian msg..hset duk dlm bilik,tpaksa gagahkan dr g amik hset..
bila bk msg..suprised!! msg fr "_my sweetheart"
aik,bl ms plak dia taip msg sdg dia tgh duk ngadap fb,aku plak duk sebelah dia je..tiba2 je dia senyum..then aku wat derk je..bcla msg tu.. tp excited sgt nk bc msg ni ..








inbox msg : fr _my sweetheart
"Slmt ulng thun pkahwinan kte yang ke-3 yang..Abg brdoa agar hubungan kte akn kekal spnjng hyt..trme kasih ats semua pngorbanan yg telah azyu bgkan pd abg..Abg harap azyu byk2 bsabar dlm membesarkan anak kte..thanks syg.. iloveu so much.. Mmmuah!"

sambil bc msg aku rs terharu la plak..hehehe.. Then aku pun reply back 2 him..
msg yg aku sent:
"selamat ulangtahun jgek kat abg..thanks atas kesetiaan abg n pengorbanan abg utk azyu.. azyu jg mdoakan agar ikatan jodoh kita bpjgan hingga ke akhr hayat n bdoa pada Allah agar hati azyu tetap xkan berubah utk abg n bgtu jg abg.azyu syg abg sgt2! I LOVE U SO MUCH bang.. mmmmuah!!"

then dia replied back:
"thanks"



kami senyum sesama sndr..hehehe..Bbunga2 cinta aku,rs cam org sdg bcinta..hehehe.. Arini plan kami nak kuar mkn,then ikut prncngn dia la.. ape2pun aku rs seronok,bsyukur n bahgia sgt2..
Aku pohon padaNya agar dpjgkan jodoh kami biar sampai ke akhir hayat..amin...
"abg,azyu sayangkan abg sgt2..thanks 4 everything yek"...


note:
ucapan 2nd w'ding a'sary (2009): 
fr: sweetheart :
selamat hari ulangtahun pkahwinan kita yg ke-2 abg ucapkan pd syg..abg janji akan setia pada azyu sampai akhir hayat.. setia,cinta,syg n kasih pd azyu akan sentiasa brada dlm hati perasaan abg..thanks utk sgl pngorbanan azyu pd abg...mmmmuahh! thanks syg..mmmuuah! love u so much


msg aku sent:
selamat hari ulangtahun pkahwinan kita yg ke-2..
azyu harap abg setia pd azyu n slalu ingt pd janji kita dlu..Azyu akan sentiasa setia,cinta,syg n kasih pd abg.cukuplah abg sekadar setia pd azyu sorang,jujur dlm sgl hal utk buat azyu btul2 bahgia bsama abg.cuma satu,azyu xnak apa2 yg meretakkan hubungan kita.smoga hubungn kita kekal ke akhir hayat.azyu bdoa smoga Allah makbulkan doa azyu..amin....

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails