Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

08 March 2010

Hari minggu....

every weekend,klu tak balik hometown,kalo hubby takde plan ape2,lepas asar amik masa g jalan2 kat taman permainan..tempat akhtar iman beriadah n tmpt hubby jogging..Waktu ni la akhtar iman bleh bebas,coz setiap ari waktu hubby keje berkurung dlm umah je.. Seronok giler la klu dpt main ni...haha!! sampaikan bila tiba waktu nak balik mulala mengamuk tak mo masuk dlm kete,tak puas main...bagi main puas2 then dekat2 maghrib baru pulang..













0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails