Followers

fb followers

私のブログへようこそ

myspace comments

myspace comments

Percaya kpd Tuhan,Bsyukur bhw manusia slalu dberikan yg tbaik,sesuai yg dlakukan oleh manusia itu sendiri, x perlu bkeras hati,DIA akan mberikan dsaat yg tepat apa yg hambaNya perlukan, Tidak harus dsaat ini,masih ada esok hari.....

27 March 2010

ape2 aje..

jumaat_260310

hari ni kitorg still lg in condition not well,.. baby still lg batuk n selsema..abah pun sama..n ibu pun tp juz selsema je..tapi although hubby kate x yah masak lg kalo tak sihat tp tetap nak masak coz kalo mkn kat luar tak dpt ape yang kita nak.. so arini masak yang simple but 4 me so special untuk diet...hehehe...n untuk kesihatan kami jugek..kihkihkih..
hmmm........arini masak :

sup sayur campur..(carrot,bg.kobis, sayur kailan,jagung muda,tomato n btg saleri) n sotong



ikan panggang (x masak lagi ni)....

ulam - ulaman....


n penambah selera makan....budu + tempoyak

Inilah makanan tengahari untuk kami sekeluarga......erkkk alhamdulillah..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails